O namaDelatnostiKontaktPrva strana

Metalna galanterija

LEŽALJKA SNOVA

Ležaljka je jedinstveni proizvod na našem tržištu koja pruža izuzetan ugođaj prilikom korišćenja (odmaranja) u zatvorenom ili otvorenom prostoru, u kući, na bazenima, plažama, vrtovima, itd. Njena izuzetnost, pored anatomski oblikovanog ležećeg dela je i u slobodnom vešanju (jedna tačka) koja omogućuje korisniku "lak san" i blago ljuljanje pri svakom pokretu bilo ono svesno ili nesvesno.

Ležeći deo je ušiven i isprepletan gurtnom koja je veoma izdržljiva na ugibljenja i propadanja što omogućuje i stvara korisnicima ugođaj i sigurnost pri sedenju, ležanju ili dizanju iz ležajke. Na tako čvrstu podlogu dolazi prostirka punjena finim, sitnim sunđerom debljine desetak centimetara u raznim dezenima prilagođena okruženju. Maksimalno opterećenje je 125 kg.

Anatomski oblikovana ležaljka "snova" je napravljena od cevi ø60 i ø48 mm, debljline zidova 2,2 mm. Cevi su mašinski obrađene i premazane antikorozivnom zaštitom i finalizirane (farbane) dvokomponentnom akrilnom bojom veoma otpornom na rđu i fizička oštećenja.

O namaDelatnostiSistem konsaltingMenadžment posloviProizvodnjaKontaktPrva strana